lila nyanser i trädgården!
Hej alla bloggläsare!!

 För tillfället i trädgården så är det mest blommor som går i olika lila nyanser. Vid dushen blommar klematisen "köningskind" för fullt, blommorna är stora som tefat och har en ljus lila färg. 
Den här tiden på sommaren blommar det för fullt. Blommor kan man hitta hos grannar, vänner och i skog och mark.. Så bästa tiden för att göra vackra buketter för inga kronor als, är nu.. jag har gjort en massa. Och skall göra fler.. Lycka.


Här är en enkel bukett gjort på funkia, brudslöja, kärleksgräs bolltistel, jätteverbena och underbara vita höstflox..Ta det man hittar och få underbara buketter..
Vid växthuset växer en violruta, en underbar perenn som blommar juli till långt in i september, Gillar du skira blommor då är violruta något för dej.
Skörd av kronärtskocka........
Sist men inte minst mina älskade klockranka som pryder min terass och uterum hela sommaren och långt in på hösten, den slingrara sig härligt lite hursom helst. Den lever sitt egna liv.
 
I morgon är det dags för att göra en brudbukett till.... det är ett par som skall gifta sig i trädgården, så det blir en liten enklare bukett med trädgårdskänsla.
Ha det gott

kramar Petra
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar