Inspiration till min entre`

Hej Hej!!
Den senaste veckan har jag arbetet med lite småuppdrag, igår var det blommor till en begravning och idag sitter jag och ritar på ett kök. Köksuppdraget är väldigt roligt då jag får fria händer att bland annat ta fram planlösningar, tapeter, ljussättingar och materialval av luckor. :)

 Till alla uppdrag jag får samlar jag på mig massvis av inspirationsbilder som jag hittar lite här och där. Nedanför har jag lagt lite fina bilder som jag finner min inspiration ifrån, titta och njut! ;)

Hemma i huset har vi även haft en grävmaskinist som har grävt upp halva framsidan. Äntligen skall det bli en ny entré till vårt hus!
Trappstegen kommer att gjutas direkt på plats, så det kommer att likna det här. 
Så betong år ett av matrielen, kontrast till det så blir det järnplåt som  har rostas. Jag har funderat väldigt mycket på belysningen, i och med att trappan kommer att bli lite svävande så blir det nog belysning under varje trappsteg.  Och även något mer.

 Det här vackra stammen kommer bli klockren till det rostiga krukorna, det är något slags  ädel körsbär. Som ni förstår så kommer entrén att bli i morden stram stil, med såklart inslag av skira slingriga växter för att lätta upp det, snart hoppas jag kunna lägga ut före och efter bilder.

  Så kanterna till rabatterna blir ev rostig järnplåt. Så jävla snyggt! ;)Gången av bokstäver är ju fantastiskt roligt, det är något man kan användas sig av i en tråkig del av trädgården. Hmm, jag har en perfekt plats. Men vad skall det stå?

Jag hoppas du kan ta del av inspirations bilderna till just din trädgård.
Kram Petra  Inga kommentarer:

Skicka en kommentar