Formexmässan2014

God dag alla bloggisar!!
Jag är just hemkommen i från Formexmässan med trötta ben och full av inspiration. Det har varit 5 långa arbetsdagar med mycket slit och skratt. På fredagen började vi med att bygga upp Fondacos monter, en textilgrossist. Den delades upp i 5 st moduler med olika teman. den första modulen kalla vi  "pergola" där använde vi oss av härligt blå tyger med olika mönster i en salig blandning.
 
 
Den andra  modulen kalla vi  "trädgård" där lekte vi med alla rosa och lila textilier allt från underlägg, mattor, metervara och längder. Rekvisita var rödlök, potatis blå kongo och trädgårdredskap.
 
 
 
Mitten delen  gick i turkos och gröna färger. Tygernas  mönster var med fåglar och papegojor det  såg jag även hos andra utställare. Så fågeltrenden håller i sig denna vår också.

Vi gjorde även en monter åt Textilgrossisten A.G persson/Jackobsdal.
Även här var det mycket blåa textilier,  Marrakech inspirerande. Tyget här är otroligt vackert.


Lamporna blev pricken över I ett.


Även här i "retro" delen gjorde lamporna sitt.


 
Vi hade en del i montern med vita skira textilier och mycket vår känsla.  Där byggde vi upp en björkskog och med fototapet förstärkte vi känslan.
 
Och sist men inte minst Västergården...
Här byggde vi upp ett växthus av gamla fönster och använd oss även här av fototapet. Jag älskar Mr perswall och rebell walls.  Perfekt material att använda sig av när man bygger montrar och skall få fram en känsla.
Här är baksidan av växthuset
 
 
Golvet är helt fantastiskt... Kommer i från Frankrike och är lagom slitet, det är plattor med en metall list måtten är 70X140 cm. Det är perfekta till att göra bord av och kommer att säljas på hjärterum i vår.
 
I taket har vi fullt med murgröna.. det  får en härlig känsla.


En av många nyheter i år från Västergården i är är dessa söta blåbärsmaränger...
Som sagt vi har haft fullt upp.... jag hoppas verkligen nu att försäljningen för dessa företag går super bra. Nästa inlägg kommer jag fortsätta skriva om Formex och dess godbitar  som jag hittade  där och lite om vårens trender.
Kramar Petra
 
 
 
 
 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar